• Starfish Diving Center, Autokamp Porto Sole, HR-52450 Vrsar, Croatia
  • M: 00385-95-793 4375
    • en
    • de
Dobrodošli
RONILAČKI CENTAR MORSKA ZVIJEZDA
Ronilački centar Morska Zvijezda se nalazi u autokamopu Porto Sole od 1996. godine, u blizini prelijepog ribarskog naselja Vrsar u Istri. Samo nekoliko metara udaljen od obale Jadrana, Morska Zvijezda vam nudi širok izbor bogatih ronilačkih lokacija, kao i mogućnost ronilačke obrazbe na svim nivoima. Uz to, zabava je garantirana uz naš izvanredan tim ronilačkih profesionalaca! 
Birajte iz ponuđenih 28 ronilačkih lokacija i
OTKRIJTE JADRANSKO MORE
Provjerite našu ponudu ronilačkih lokacija, uključujući tajanstvene olupine i grebene sa najbogatijim biljnim i životinjskim svijetom Jadrana. Vodimo vas tamo našim ronilačkim brodom Morska Zvijezda.
Stekni nova prijateljstva otkrivajući našu plavu planetu!
POSTANI RONILAC
Želiš naučiti disati pod vodom? Pozivamo te da posjetiš nevjerojatni podovdni svijet kao SSI certificirani ronioc.
ŠKOLA RONJENJA
Otkrij novi, fascinatni i nadasve uzbudljiv svijet, ili dopuni svoje već postojeće znanje i vještine u našoj visoko odlikovanoj SSI školi ronjenja. Naši profesionalni i višejezični instruktori naučit ćete sve što trebaš i želiš znati, uz visok stupanj sigurnosti i zabave. Izaberi i rezerviraj svoj tečaj odmah!
RONILAČKE EKSKURZIJE
Certificiranim roniocima, Morska Zvijezda nudi zarone sa obale i sa broda. Jadranskom more nam otkriva svoja podvodna bogatstva na raznim grebenima, kao i znamenite i dobro očuvane olupine Baron Gautsch, Coriolanus, Hans Schmidt, Giuseppe Dezza, ili Maona. Provjeri našu ponudu I napravi svoju listu želja!
O RONILAČKOM CENTRU
Ronilački centar Morska Zvijezda se nalazi u autokamopu Porto Sole od 1996. godine, u blizini prelijepog ribarskog naselja Vrsar u Istri. Samo nekoliko metara udaljen od obale Jadrana, Morska Zvijezda vam nudi širok izbor bogatih ronilačkih lokacija, kao i mogućnost ronilačke obrazbe na svim nivoima. Uz to, zabava je garantirana uz naš izvanredan tim ronilačkih profesionalaca. 

REGISTRIRANJE CERTIFICIRANIH RONILACA

Ronilački certifikat
Da bi ronio sa nama, moraš nam pokazati svoj ronilački certifikat. Certifikat ostaje u našem uredu za vrijeme tvog boravka kod nas.
Ronilački karnet
Pojedine ronilačke ekskurzije zahtijevaju uvid u ronilačko iskustvo. Pokaži nam svoj karnet.
Zdravstveni formular
Prije ronjenja moraš popuniti i potpisati zdravstveni formular. U slučaju da je odgovor na bilo koje navedeno pitanje 'DA', moraš nam donijeti važeće ljekarsko uvjerenje.

KAKO TI MOŽEMO POMOĆI? 

Morska Zvijezda ronilački centar

Autokamp Porto Sole
52450 Vrsar
Hrvatska
00385 95 793 4375
info@starfish.hr