• Starfish Diving Center, Autokamp Porto Sole, HR-52450 Vrsar, Croatia
  • M: 00385-95-793 4375
    • en
    • de
Smještaj u VrsarU
Vrsar nudi širok izbor kvalitetnoga smještaja, od hotela i apartmana do kampova i privatnih smještajnih objekata.

HOTELI & APARTMANI

Hotel Pineta ★★★
Smješten na vrhu brda nadomak Vrsarskog starog grada , Hotel Pineta je najbolji hotel u Vrsaru, spajajući ugodnost i gostoljubivost sa prekrasnim pogledom na stari grad i okolne otočiće. Pored kompletno opremljenih soba, Hotel Pineta nudi besplatni Wi-Fi, restoran i bar, wellness i spa centar, bazen, fitness centar, i još mnogo toga. 7 minuta hoda uz obalu je udaljen od ronilačkog centra. 
Resort Belvedere ★★★★
Ugniježđen na obronku brda s pogledom na luku i 18 zelenih otoka u pozadini, apartmani Belvedere su samo nekoliko minuta udaljeni od Vrsarskog starog grada, sa prirodnom plažom odmah ispod. Belvedere je podijeljen na 16 paviljona koj se uspinju uz blagu padinu, uključujući 134 dvokrevetnih soba i 176 apartmana okruženih prelepom baštom. 5 minuta hoda udaljen od ronilačkog centra, i također 5 minuta hoda od centra Vrsara.
Resort Petalon ★★★★
Zelena Mediteranska oaza Petalon je skrivena pod plaštom borova, zauzimajući mali poluotok naspram Vrsara, okružen stjenovitim plažama. Petalon nudi 176 suvremenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba i 48 komfornih apartmana. Udaljen je 15 minuta hoda od Vrsara i 8 minuta hoda od ronilačkog centra.
Apartmani  Riva ★★★
Riva apartmani su smještani u centru luke Vrsar, na samo nekoliko minuta od plaža i bazena. U prekrasnom ambijentu Vrsara, 34 Riva apartmana mogu smjestiti grupe od po 3 do 6 gostiju. Besplatan wi-fi i parking mjesto su uključeni. Nalazi se na 7 minuta hoda od ronilačkog centra.

KAMPOVI

Autokamp i Mobilne Kućice Porto Sole  ★★★
Na 10 minuta hoda iz Vrsara, ovaj autokamp je otvoren preko cijele godine. Ugniježđen oko zaštićene uvale, ovih 800 parcela sa električnim priključcima nude predah i zabavu svim kamperima. Porto Sole nudi izvrstan odmor na predivnim plažama i bazenima, kao i pristup velikom sportskom kompleksu sa svakodnevnim animacijskim programom. U kampu Porto Sole se nalaze kompletno opremljene mobilne kućice i natkrivene terase ponuđene od Go4camp ili obične parcele u preferiranom dijelu kampa.
Naturistički Park Koversada ★★★
Najpoznatiji naturistički centar Jadrana i jedan od najstarijih u Europi, osnovan 1961, Kamp Koversada je mirno rajsko mjesto za odmor bez odjeće koje vam omogućava povezivanje sa prirodom . Okružen čarobnom prirodom, 1700 parcela može smjestiti 5000 gostiju dnevno u suvremenom komfortu različitih objekata. Pored kamp parcela, Koversada nudi apartmane i sobe za izdavanje, sve to blizu obale. Na otoku Koversada možete kampovati u šatorima bez vozila u blizini. Ronilački centar Morska Zvijezda se nalazi na 15 minuta hoda, a centar Vrsara na 25 minuta hoda.

POMOĆ PRI REZERVACIJI

00385 95 793 4375
info@starfish.hr